Followers

Tuesday, 29 January 2013

bukan seperti dulu..

Awak..
Walaupun kita macam dah kembali seperti dulu..tapi hanya pada nama hubungan sahaja..
Saya dapat rasakan..awak bukan awak saya yang dulu..awak dah lain..
Awak seperti tak endah wujud atau tidak diri saya ini..saban hari otak saya berfikir hal yang sama..
Tapi,saya tak nak keruhkan keadaan..Biarlah saya berdiam diri disini sahaja..
Semoga hari-hari yang mendatang akan lebih baik dan sempurna buat kita..
Macam mana pun keadaannya, saya sayangkan awak..sangat :’(
Aaaamin..


Thursday, 24 January 2013

CAUSE YOU ARE..

Cause you are my life..
Cause you are my soul..
Cause you are my heart..
Cause you are my hubby..
Cause you are my aishiteru..

Cause of you i am alive..
Cause of you i am standing..
Cause you are my everything..

And ill keep our memory in my mind..
And  ill keep you in my heart..
Safely in mine..
Forever..





Wednesday, 23 January 2013

seandainya..



Setiap apa yang berlaku,, pasti ada hikmahnya..

Dan setiap apa yang terjadi,, memberi satu pengajaran..

Untukku teruskan hidup ini,, yang memberiku SATU MAKNA..


Akan ku tabahi semuanya,, ujian telah pun nyata..

Biarpun perit akan ku telan,, dengan wajah senyumku..

Dan ku berdoa,, tuhan berikan ku bahagia..


Maafkan diriku ini oh kasih..

Seandainya melukakan hatimu..

Janganlah dibenciku..

Ku hanya insan biasa yang keliru..

Jikalau ku dapat bertebangan tinggi..
Akan ku pergi ke hujung dunia ini..

Maafkan diriku terlanjurku menumpangi..

Ku hanya ingin bahagia........



adakah ini akhirnya?


Hai hai readers..
How are you there?..Hum,,siapa eh skodeng blog ni sekarang?..Mesti ada kan yang curi2 tengok sebab nak tengok update seterusnya..

Actually,tiada apa yang I nak coretkan..I sedih..Sangat..macam2 terjadi dalam masa yang singkat..
Hum,,memang salah I..I ni budak-budak.. I ni manja sangat..Lagi-lagi dengan DIA..

I selalu buat salah..I selalu susahkan you..Im really sorry,,and i really meant..
Tak sangka apa yang dibina,,musnah sekelip mata..Orang yang kita sayang,,boleh hilang begitu sahaja..

I believe in faith..Jika ada jodoh,suatu hari nanti....
Jika tidak,,I memang dah pasrah pun..sound like im frustrated~..haha..

Yala,I admit it..And this is maybe for the last..I am really hurt now..Take time to be heal..
Sayangnya cinta yang dibina tidak sekuat yang disangka....


Saturday, 5 January 2013

SEDIH SEDIH SEDIH!


Hai hai you all semua..
Hurm,,xda mud la sekarang ni..tengah “fighting fighting” dengan dia..
2hari dah ni..xtahu la macam mana nanti..
Saya sayangkan dia..saya memang berharap dia lah yang terakhir..
Tapi..Allah kan lebih mengetahui..So,,kena sabar banyak-banyak..
Apa je yang jadi lepas ni,,saya akan terima je..
Sebab saya dah janji yang “I’m the tough woman in this 2013”..
Sabar  tu kan penting^^..Insyaallah..
Ok lah..sampai sini je lah dulu..Bye semua :D